Ga naar de homepage van Hendriks van Bergen en smulders accountants en belastingadviseurs.nl

De accountant die je kent

Natuurlijk doet Hendriks van Bergen & Smulders in vele opzichten wat elke accountant doet: we begeleiden onze klanten bij administratieve, bedrijfseconomische en fiscale zaken. Daarin zijn we goed, betrouwbaar en compleet, zoals u dat van elk accountantskantoor mag verwachten.

Waar we anders in zijn, is onze benadering. Wij zijn de accountant die je kent. Dat ‘kennen’ werkt twee kanten op: we zorgen ervoor dat u ons kent én dat wij u kennen. Dat betekent onder andere:

· Vertrouwde gezichten
U krijgt niet om het jaar een nieuwe contactpersoon.

· Binnenlopen mag altijd (graag zelfs)
We zitten niet in een anoniem kantoorgebouw of in de Randstad.

· We denken graag mee
Het houdt niet op bij dat ene advies.

Het komt erop neer dat we niet voor u werken, maar met u werken. Het is namelijk onze overtuiging dat we u veel praktischer van dienst kunnen zijn als we u echt kennen. De basis van ons vak zijn immers niet de cijfers, maar de wereld achter die cijfers: u, uw bedrijf en uw mensen.

Welkom bij Hendriks van Bergen & Smulders, de accountant die je kent.
 

NAAR ONLINE

Uw webapplicaties. klik hier

BLOG

01-01
Bestelauto  Door Henrie van Bergen - Accountant - administratieconsulent Je hebt allemaal wel eens dat moment d...
01-01
Ondernemen: in de eenmanszaak én in de BV  Door Ton Hendriks - Accountant - administratieconsulent De winstbelasting in Nederland is niet rech...

ACTUEEL NIEUWS

Uitleg regeling belastingrente De staatssecretaris van Financiën heeft Kamervragen over de belastingrente beantwoord. Door het systeem
Kamervragen verplichte hypotheekrenteaftrek De staatssecretaris van Financiën heeft Kamervragen over de verplichte hypotheekrenteaftrek beantwoord.