Ga naar de homepage van Hendriks van Bergen en smulders accountants en belastingadviseurs.nl

Juridisch Advies

Als ondernemer heeft u er vaak mee te maken: vragen over rechten en plichten. Meestal kunt u de antwoorden op die vragen zelf wel vinden. In sommige gevallen wilt u echter honderd procent zekerheid. Onze juristen brengen uw vraagstuk helder in kaart en komen met een praktisch uitvoerbaar juridisch advies.

De kans is groot dat u deze vragen herkent. Elke ondernemer loopt hier immers wel een keer tegenaan. Zeker op de zogenoemde ‘scharniermomenten’ die een bedrijf doormaakt, bijvoorbeeld bij groei, nieuwe activiteiten of bedrijfsbeëindiging.

De beslissingen die u aan de hand van deze vragen moet nemen, liegen er soms niet om. Bovendien zijn de consequenties niet altijd goed te overzien. Daarom is het verstandig om bij belangrijke vraagstukken een goed doortimmerd juridisch advies in te winnen.

Persoonlijk juridisch advies
Onze fiscaal juristen zijn gespecialiseerd in MKB-vraagstukken en handelen vanuit betrokkenheid. Ze kennen hun klanten immers persoonlijk en kijken verder dan die ene vraag die u bij hen op tafel legt. En mocht het nodig zijn om alsnog een advocaat in te schakelen – bijvoorbeeld iemand uit ons netwerk – dan doen wij het voorwerk voor u. Dat scheelt u aanzienlijk in tijd, energie en kosten.

Aarzel niet
Heeft u vragen? Aarzel niet om even te bellen. De teller gaat bij ons echt niet meteen al lopen. En juist bij juridische zaken kan het belangrijk zijn om al vroegtijdig een deskundig advies te vragen.

Onze juridische adviseurs

Jaap van Ooijen
Fiscalist

 

 

NAAR ONLINE

Uw webapplicaties. klik hier

BLOG

01-01
LET OP!!  Door Henrie van Bergen - Accountant - administratieconsulent  Bij ons in de wijk is er de laatste t...
01-01
Tip rondom een concurrentiebeding  Door Henrie van Bergen - Accountant - administratieconsulent Met regelmaat laat ik nog even laat op...

ACTUEEL NIEUWS

Aanpassing 30%-regeling aangekondigd Voor uit het buitenland afkomstige werknemers geldt onder voorwaarden een gunstige fiscale regeling. Deze
Vergoeding reiskosten aan mantelzorgers Onder voorwaarden zijn uitgaven voor specifieke zorgkosten aftrekbaar. In de Wet IB 2001 wordt omschreven