Algemene informatie coronavirus

Er zijn geen berichten beschikbaar
UPDATE NOW (2e tranche) 11-05-2020 12-5-2020
Op vrijdag 1 mei jl. heeft minister Koolmees met een brief de 2e tranche van wijzigingen in de NOW bekend gemaakt. Onder meer is verduidelijkt:

Dividenden en bonussen
Er is hier nadere regelgeving over gemaakt. Het groepshoofd dien te verklaren dat er binnen de groep over 2020 geen bonussen/dividenden worden uitgekeerd en geen eigen aandelen ingekocht worden tot en met de datum waarop de jaarrekening 2020 wordt vastgesteld.

Een uitzondering geldt wanneer een onderdeel op grond van een vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst verplicht is om dividend uit te keren.

Controle en openbaarheid
Vooralsnog moet de definitieve afrekening van de NOW gecontroleerd worden door een accountant. Op dit punt is nog steeds overleg gaande tussen de NBA en het ministerie. Door de aanvraag geeft iedere onderneming automatisch toestemming dat de gegevens van zijn NOW-subsidiedossier openbaar zijn.
Lees verder...

Indienen Tozo

Indienen aanvraag Tijdelijke ondersteuning zelfstandige ondernemers (Tozo)

Voor de gemeente Oss is de aanvraag voor ondersteuning van zelfstandigen opengesteld. Met behulp van deze handleiding kunt u zelf deze ondersteuning aanvragen.

Let op! U heeft daar een DigiD voor nodig,

U kunt hier de Handleiding aanvraag BBZ Gemeente Oss downloaden