MBO/HBO-ER ACCOUNTANCY

Uitdagende mix van administratie en relatiebeheer

In deze uitdagende functie ben je, na een gedegen inwerkperiode en binnen enthousiast team, mede verantwoordelijk voor de begeleiding van een aantal relaties. Je verzorgt de vastlegging van administratieve zaken, maakt tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en je verzorgt de diverse belastingaangiften inclusief de bijbehorende verslaglegging. Daarnaast kun je worden ingezet voor werkzaamheden bij controleopdrachten. Juist door de korte lijnen binnen het kantoor, de intensieve persoonlijke contacten met klanten en de mogelijkheid om ook op een commerciële wijze actief te zijn, krijgt deze functie een extra dimensie. 

Voor deze zelfstandige functie gaat de voorkeur uit naar representatieve kandidaten met een passende opleiding op Mbo- of Hbo-niveau. Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring op een accountants- of administratiekantoor en je bent toe aan een nieuwe uitdaging of een volgende stap in je loopbaan. Je bezit goede communicatieve eigenschappen en je bent cijfermatig en analytisch sterk. Een 4-daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden en de werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.

Wij bieden:

Binnen dit Brabantse kantoor heerst een prettige, informele werksfeer met een grote onderlinge betrokkenheid, maximale vrijheid, prima studie- en doorgroeimogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend.

Mocht u interesse hebben in deze vacature, neemt u dan contact op met In 't Maasland werving, selectie en personeelszaken via onderstaande link: 

http://www.maasland-personeel.nl/vacature/1076/mbohbo-er-accountancy   

Actueel nieuws

Navordering wegens kwade trouw Navordering van belasting is mogelijk wanneer de Belastingdienst beschikt over een nieuw feit of ter zake
Verkrijging aandelen onroerendgoed-bv Bij de verkrijging van in Nederland gelegen onroerende zaken moet overdrachtsbelasting worden betaald.